Karriere

Spennende mulighet i et hedgefond i vekst

Internship

Internship

Vi ser etter en faglig sterk student med en stor lidenskap for finans til et lønnet internship. Et internship hos oss vil gi deg anledning til å anvende og utvikle din kunnskap ved å komme tett på vår kapitalforvaltning. Du vil få mulighet til å samarbeide med og lære av dyktige fagfolk.

Hvem er du?

Du tar en mastergrad på et ledende universitet i Norge (BI, NHH, NTNU) eller i utlandet. Det er et krav at man har meget gode karakterer i finansfagene, og ellers er det en stor fordel at man har handlet en del aksjer privat.

Konkrete oppgaver vil bestå av analyse, databehandling og andre operasjonelle oppgaver. Som intern vil man også få muligheten til å være med forvalter på ulike forvaltermøter. Vi har forståelse for en travel studenthverdag og vil etter beste evne tilby deg en fleksibel tidsplan mtp. oppstart/avslutning. Internshipet vil gjennomføres fra januar/februar 2024.

Dersom du kan tenke deg å være vår intern send oss en søknad, CV og karakterutskrifter (inkl. videregående utdanning) til: karriere@blueberry.no

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med vår Chief Operating Officer Mirela på: mirela@blueberry.no.

Hope is a four-letter word
Jack D.Schwager, The New Market Wizards (1992)